گردشگری غذا.

«غذا» به عنوان نخستين نياز هر انسان، فقط يک ماده مصرفي نيست، بلکه در خود فرهنگ و آداب و رسوم مردم بومي يک منطقه را جاي داده است. بر همين اساس يکي از معيارهاي مهم سفر، غذا است و گردشگري غذا يکي از انواع گردشگري بوده که با توجه به افزايش زمان اوقات فراغت و نياز انسان‏ها به يک محيط همنشيني، روز به روز در حال رشد است.
گردشگری غذا یا به قول ایرانی ها، شکم گردی یک سبک گردشگری است که سال هاست مورد توجه توریست ها بوده و هر ساله بخش قابل توجهی از توریست ها با هدف تجربه طعم های جدید راهی سفر می شوند.

پژوهشگران ایرانی فعال در زمینه خوراک و غذا معتقدند بیش از 2500 نوع غذا و 109 نوع نوشیدنی و انواع نان و شیرینی در ایران وجود دارد و با اینکه مکتب آشپزی ایرانی یکی از سه مکتب اصلی خوراک در کنار مکاتب آشپزی رومی و چینی است و پهنه وسیع جغرافیایی کشورمان باعث شده که تنوع غذایی زیادی داشته باشیم.
استان خوزستان به علت تنوع بالای غذایی همیشه مورد علاقه بسیاری از مردم ایران و حتی کشورهای همسایه قرار دارد که میتوان با سفر هر شهر استان خوزستان و با توجه به نوع فرهنگ و آداب و رسوم منطقه انواع غذاها سنتی را تجربه کنید.
.

پ.ن: در این چند سال به همت سرمایه گذاری در این بخش شاهد رونق این سبک گردشگری در استان خوزستان هستیم.