لذت ماهی کبابی با چاشنی حشو در خوزستان

در روزهای جمعه، مردم عرب خوزستان علاقه زیادی به خوردن غذاهای دریایی دارند، به ویژه ماهی کبابی (سِمَچ شَوُي) که با "حشو"، سبزی مخصوص ماهی با ادویه‌های خاص جنوب، طعم‌دار می‌شود. به همین دلیل، بازارهای ماهی در این روزها در شهرهای جنوبی استان بسیار پررونق است و کباب کردن ماهی در اشکال مختلف تبدیل به یک سنت محبوب و داغ می‌شود.

عکس:فرید حمودی

15_xwt.jpg12_ftpv.jpg9_gv18.jpg14_jy7s.jpghttps://s8.uupload.ir/files/13_51lh.jpg7_0y1q.jpg6_orhs.jpg5_t464.jpg3_8klj.jpg1_fgnj.jpg2_6c1b.jpg